Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Autosleutel bijmaken Rotterdam

Heeft u een autosleutel maar wilt u graag een reservesleutel? Misschien wilt u echtgenoot of echtgenote ook een afstandsbediening? Als u een autosleutel wilt bijmaken in Rotterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij maken een autosleutel bij voor uw auto in Rotterdam en omstreken. Dit doen wij in onze hoofdkantoor gevestigd aan de Emmy van Leersumhof 20. U kunt gewoon met uw auto naar binnen rijden waarna u snel weer op weg kunt met een gloednieuwe en werkende sleutel voor uw auto.

Autosleutel met afstandsbediening laten maken in Rotterdam

Bent u op zoek naar een sleutel waarmee u de auto kunt starten of wilt u liever toch een afstandsbediening in Rotterdam bij laten maken? Autosleutelbijmaken.nl helpt u snel en secuur aan een nieuwe sleutel. Zo hoeft u bij ons geen afspraak te maken en kunnen wij een autosleutel bijmaken in Rotterdam terwijl u wacht. 

Bent u alleen in het bezit van een transpondersleutel? Wij helpen u graag aan een sleutel waarmee u de auto op afstand kunt bedienen. Zo staat u in de winter niet te tobben met uw sleutel en kunt u vrij eenvoudig uw deuren gewoon openen vanaf een afstand. Wij zijn één van de weinige in Rotterdam, die u kunnen voorzien van een autosleutel met afstandsbediening. 

Wilt u liever een transpondersleutel waarmee u de auto handmatig kunt bedienen en starten? Dan kunnen wij u natuurlijk ook hepen. Een transpondersleutel is een voordelige optie wanneer u al in het bezit bent van een afstandsbediening.

Stappenplan autosleutel bijmaken Rotterdam

Dagelijks maken wij meerdere autosleutels bij voor zowel particulieren als bedrijven. Dit doen wij vrijwel bijna altijd op onze hoofdkantoor in Rotterdam maar wij kunnen u ook helpen op locatie. Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Hieronder leggen wij u precies uit hoe u een autosleutel kunt bij laten maken. 

Autosleutel dupliceren

Staat uw auto vermeld?

Staat uw auto op de website vermeld? U kunt gewoon langs rijden en u hoeft geen afspraak te maken. Bel of mail wel altijd even van tevoren. Zo kunnen wij alles voor uw auto in orde maken.

Kom langs in onze winkel

U heeft besloten om een autosleutel bij te laten maken door onze specialisten? Kom dan langs in onze winkel waarbij u onder het genot van een bak koffie kunt wachten op uw sleutel.

Snel weer op weg

Nadat u ongeveer 5 tot 60 minuten heeft gewacht, kunt u de weg weer op met een autosleutel. Gemiddeld is de wachttijd zo’n 15 minuten maar het ligt er ook een beetje aan hoe druk het is.

Autosleutel bijmaken voor deze merken

Wij kunnen u voorzien van een autosleutel van bijna alle automerken. U kunt op het logo klikken om de daarvoor bestemde pagina te bezoeken.

Autosleutel dupliceren in Rotterdam

Bent u al in het bezit van een autosleutel maar werkt deze niet meer op uw auto? Heeft u misschien zelf een sleutel aangeschaft die nog ingeleerd mag worden of heeft u een andere reden waarom u een autosleutel wilt in laten programmeren in Rotterdam?

Onze vakmannen helpen u graag verder. Wij programmeren uw autosleutel vakkundig in en u kunt gewoon op uw sleutel wachten. Onder het genot van een goede bak koffie ziet u hoe onze specialisten uw autosleutel in uw auto inleren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Vaak staat u binnen 10 minuten weer buiten en kunt u door met uw dagelijkse werkzaamheden.

Het maakt ons verder niet uit of u een sleutel wilt in laten programmeren voor een Audi, Citroën, Fiat, Ford, Peugeot of een Toyota. Wij dupliceren ook uw autosleutel waar nodig. Als wij geen toegang hebben tot uw ECU (via de OBD), dan hebben wij dus ook de optie om een autosleutel te kopiëren. Zo heeft u toch een reservesleutel en kunt u met een gerust hart de weg op.

Autosleutel behuizing vervangen in Rotterdam

Heeft u een autosleutel waarbij de sleutelbaard los laat? Misschien zijn uw knoppen defect aan het gaan? In deze gevallen kunnen wij de behuizing van uw sleutel vervangen. Hierdoor werkt de binnenkant (chip en transponder) nog zoals eerst maar krijgt u wel een nieuwe buitenkant (behuizing). Mocht u dus een kapotte sleutel in Rotterdam hebben, wij repareren deze graag voor u.

Let wel dat alle knoppen nog werken. Mocht een knop echt afgebroken zijn of vertoont deze andere gebreken? Dan heeft het dus geen zin om de behuizing te vervangen. Wij lassen geen knoppen vast en bij andere gebreken kunnen wij u dus ook niet helpen. Wij kunnen natuurlijk wel een batterij voor u vervangen, een sleutelbaard voor uw snijden (met uiterste precisie) en de algehele buitenkant van uw sleutel vervangen.

Heeft u nog vragen of wilt u weten of wij u kunnen helpen in Rotterdam? Aarzel dan niet om te bellen of te mailen.

Autosleutel-bijmaken-Rotterdam

Kosten autosleutel bijmaken Rotterdam

Voordat u langs komt bij ons in de winkel, wilt u natuurlijk eerst weten wat het bijmaken van een autosleutel u in Rotterdam gaat kosten.

De kosten voor het bijmaken van een autosleutel op locatie in Rotterdam zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken. Een autosleutel bij laten maken bij ons in de winkel? U vindt de tarieven hieronder in een handig overzicht.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 129,-

Smart key met keyless entry

Alfa Romeo keyless entry sleutel
€ 159,-

Autosleutel bijmaken Rotterdam: net als bij de dealer

Als u een autosleutel bij laat maken door Autosleutelbijmaken.nl, dan kunt u er vanuit gaan dat uw sleutel net zo wordt gedupliceerd als bij de dealer. U kunt dus een extra sleutel verwachten die niet onder doet als die van de dealer maar u betaalt de helt minder en uw sleutel is binnen een dag al gerealiseerd. Bij de dealer is dit toch vaak anders en kan het zelfs zo zijn dat u tot twee weken moet wachten. U kunt gewoon langs rijden bij onze hoofdkantoor in Rotterdam waarna wij een veilige en professioneel sleutel voor u bijmaken.

U bent dus niet afhankelijk van de dealer en u kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel in Rotterdam bij laten maken. Onze specialisten blijven werkelijks op de hoogte van het laatste nieuws en weten precies hoe zij een autosleutel voor uw auto kunnen inprogrammeren. Dit doen wij veilig, secuur en zonder fratsen. 

Autosleutel bij laten maken in Rotterdam
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Autosleutel in Rotterdam kwijt?

Zijn uw sleutels gestolen of werken deze niet meer in uw auto? Staat u zonder autosleutel in Rotterdam? Geen paniek, wij helpen u namelijk verder. Wij komen met onze geavanceerde apparatuur bij u langs en voorzien u van een nieuwe sleutel voor uw auto. 

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de dealer bellen die bij uw auto hoort en uzelf legitimeren. U krijgt dan de mechanische code uitgeprint die u ons weer door kunt geven. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Kunnen wij u niet helpen? Dan zoeken wij graag met u naar een passende oplossing bij één van onze partners.

Veelgestelde vragen over een autosleutel bijmaken in Rotterdam

Wij hebben alle veel gestelde vragen voor u verzameld en op een rijtje gezet en beantwoord. Staat er een vraag niet bij? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden deze graag.

Helaas niet. In het verleden gingen wij nog wel eens open voor autosleutels op zaterdag maar dit doen wij niet meer vanwege aanhoudende drukte tijdens kantooruren.

Jazeker! Als u alle sleutels kwijt bent, kunnen wij u ook helpen op locatie. Wij hebben dan wel de insnijdingen van de sleutel nodig (mechanische code). Deze kunt u opvragen bij de dealer.

Onze autospecialist is van 10:00 tot 16:00 dagelijks aanwezig. Voor een autosleutel zonder afstandsbediening kunt u tussen 08:00 en 16:30 dagelijks bij ons terecht. Wilt u een autosleutel met afstandsbediening? Dan kunt u dus terecht van 10:00 tot 16:00.

Als u kiest voor een autosleutel zonder afstandsbediening bent u in totaal € 79,- kwijt. Hier kunt u de auto met de hand mee bedienen en starten.

Voor een autosleutel met afstandsbediening bent u in totaal € 129,- kwijt en hiermee kunt u auto openen op afstand. Met deze sleutel kunt u natuurlijk ook de auto starten.

Heeft u een auto met keyless entry? Ook dan kunnen wij u voorzien van een autosleutel. De totale kosten zijn dan € 159,-.

Wij hebben altijd de auto en alle sleutels nodig. Als wij een sleutel inprogrammeren in uw auto, dan vervallen de sleutels die u op dat moment niet bij u heeft. Zorg er dus voor, dat u alle sleutels meeneemt.

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam