Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Daewoo sleutel bijmaken

Een Daewoo sleutel bijmaken? Bij ons kunt u een autosleutel bij laten maken voor de helft van de prijs, vergeleken met de dealer. U kunt bij ons ook snel terecht en u hoeft verder geen afspraken te maken. 

Als u bij ons uw auto naar binnenrijdt, staat u vaak binnen 30 minuten weer buiten met een gedupliceerde autosleutel.

Daewoo sleutel met afstandsbediening maken

Wilt u uw Daewoo op een afstand kunnen bedienen maar heeft u nu een sleutel waarmee u handmatig de deur moet openen? Ook dan kunnen wij u voorzien van een sleutel met een afstandsbediening. Dit kan handig zijn als uw sloten niet meer werken en u toch de deur wilt kunnen openen. Het kan ook zo zijn dat u niet wilt pielen met een sleutel in de kou. Dit hoeft dus ook niet meer. Wij voorzien u van een nieuwe afstandsbediening.

Samen zoeken wij naar de juiste afstandsbediening voor uw type auto, waarna wij deze professioneel voor u inprogrammeren. Vaak kunt u binnen 30 minuten alweer de weg op met uw splinternieuwe sleutel. Wij maken gebruik van de laatste laatste technologische ontwikkelingen en snijden uw sleutelblad met de uiterste precisie bij.

Welke Daewoo autosleutels wij voor u kunnen bijmaken

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe autosleutel voor talloze merken. Dit komt omdat wij vele soorten autosleutels op voorraad hebben en dit is voor Daewoo niet anders. Wij kunnen een Daewoo sleutel bijmaken voor de volgende types:

 • Daewoo Aranos
 • Daewoo Captiva
 • Daewoo Epica
 • Daewoo Espero
 • Daewoo Evanda
 • Daewoo Kalos
 • Daewoo Lacetti
 • Daewoo Lanos
 • Daewoo Leganza
 • Daewoo Leganza USA
 • Daewoo Matiz
 • Daewoo Nexia
 • Daewoo Nubira
 • Daewoo Nubira SW
 • Daewoo Tacuma
 • Daewoo TSX

Daewoo sleutel inprogrammeren

Een sleutel in laten programmeren voor uw Daewoo? Misschien heeft u een sleutel aangeschaft maar dient deze nog ingeprogrammeerd in uw auto te worden? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een autosleutel heeft die defecten vertoont en dat deze opnieuw mag worden ingeleerd.

Onze specialisten helpen u graag en hebben jarenlange ervaring met het inprogrammeren van autosleutels bij een Daewoo. Onze specialisten programmeren uw autosleutel in terwijl u wacht. Zo staat u vaak binnen enkele minuten weer buiten en kunt u snel weer de weg op.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Daewoo Epica, Daewoo Kalos of een Daewoo (Chevrolet Matiz) wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Daewoo autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in.

Kosten Daewoo sleutel bijmaken

Voordat u langs komt bij ons in de winkel, wilt u natuurlijk eerst weten wat het bijmaken van een Daewoo sleutel gaat kosten.

Het kan ook zo zijn dat wij uw Daewoo in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een Daewoo sleutel op locatie zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken. Een Daewoo sleutel bij laten maken bij ons in de winkel?

U vindt de tarieven hieronder in een handig overzicht.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

Daewoo-keyless-entry-sleutel
€ 189,-

Daewoo sleutel maken: net als bij de dealer maar dan goedkoper

Als u een autosleutel bij laat maken door Autosleutelbijmaken.nl, dan kunt u er vanuit gaan dat uw sleutel net zo wordt gedupliceerd als bij de dealer. U kunt dus een extra sleutel verwachten die niet onder doet als die van de dealer maar u betaalt de helt minder en uw sleutel is binnen een dag al gerealiseerd. Bij de dealer is dit toch vaak anders en kan het zelfs zo zijn dat u tot twee weken moet wachten.

U bent dus niet afhankelijk van de dealer en u kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel bij laten maken. Onze specialisten blijven werkelijks op de hoogte van het laatste nieuws en weten precies hoe zij een autosleutel voor uw Daewoo kunnen inprogrammeren. Dit doen wij veilig, secuur en zonder fratsen. 

Daewoo-sleutel-bij-laten-maken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Alle sleutels kwijt van uw Daewoo?

Bent u alle sleutels kwijtgeraakt van uw Daewoo en kunt u de auto niet meer starten? Wij komen langs bij u op locatie en zorgen voor een werkende sleutel voor uw auto. Dit doen wij met onze geavanceerde apparatuur maar hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden.

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de Daewoo Dealer bellen en uzelf legitimeren. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Behuizing vervangen Daewoo sleutel

Heeft u een Daewoo sleutel waarbij het sleutelblad los laat? Misschien is uw sleutel wel afgebroken? Misschien begint uw sleutel defecten te vertonen? Wij kunnen in deze gevallen de omhulsel (behuizing) van uw sleutel vervangen. Mocht ons dit niet lukken? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe sleutel te laten maken. Het komt wel eens voor dat de sleutel is verlijmd. Helaas kunnen wij u dan niet helpen met het vervangen van de behuizing van uw Daewoo sleutel. Vaak kunnen wij u dan wel voorzien van een hele nieuwe sleutel maar het overzetten van uw oude sleutel gaat in dit geval dan helaas niet.

Autosleutel bijmaken

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam