Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Mazda sleutel bijmaken

Een autosleutel voor uw Mazda bij laten maken? Een Mazda sleutel bijmaken is voor ons dagelijkse kost. Zo maken wij dagelijks soms wel tien autosleutels bij, en dit is voor een Mazda niet anders. U hoeft bij ons geen afspraak te maken en vaak staat u binnen 30 minuten al buiten met een nieuwe sleutel.

Bij ons betaalt u niet de hoofdprijs en bent u de helft voordeliger uit als bij de dealer. Onder het genot van een goede bak koffie staat u dus zo weer buiten met een goedwerkende sleutel voor uw Mazda.

Mazda sleutel met afstandsbediening bijmaken

Bent u op zoek naar een sleutel waarmee u de auto op afstand kunt bedienen? Dan is een afstandsbediening natuurlijk een echte uitkomst. Zo kunt u in de winter vrij eenvoudig uw deuren op afstand openen en hoeft u niet in de kou staan te kloten waarbij uw vingers er af vriezen. Heeft u al een afstandsbediening en wilt u een sleutel waarmee u de auto kunt starten? Dan is een transpondersleutel de juiste keus.

Een transpondersleutel is een sleutel waarmee u de auto handmatig kan bedienen en waarmee u de Mazda mee kunt starten. Een transpondersleutel is natuurlijk voordeliger als een sleutel met afstandsbediening. Een transpondersleutel heeft deze naam gekregen omdat er een transponder in uw sleutel wordt ingeprogrammeerd. Dit is nodig om uw auto te kunnen starten.

Welke Mazda autosleutels wij bijmaken

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe autosleutel voor talloze merken. Dit komt omdat wij vele soorten autosleutels op voorraad hebben en dit is voor Mazda niet anders. Wij kunnen een Mazda sleutel bijmaken voor de volgende types:

 • 2 — 2002 / 2006
 • 2 — 2007
 • 3 — 2003 / 2009
 • 323 — 1998 / 2000
 • 5 — 2005 / 2011
 • 5 — 2012
 • 6 — 2002 / 2007
 • 626 ES / LS / LUX — 1998 / 1999
 • CX-7 — 2007
 • CX-9 — 2007
 • MX-5 — 1998 / 2000
 • MX-5 — 2005
 • Pickup — 1999 / 2001
 • RX-8 — 2004

Mazda sleutel inprogrammeren

Wilt u een sleutel laten inprogrammeren voor uw Mazda? Dit kan zijn omdat u een sleutel in bezit heeft die niet meer werkt of omdat u een sleutel heeft aangeschaft die nog ingeprogrammeerd mag worden in de auto. 

Wij hebben alleen echte specialisten in dienst, die precies weten hoe ze uw sleutel in mogen programmeren.  Zo programmeren wij een Mazda sleutel voor u in terwijl u wacht. U staat dus vaak binnen enkele minuten weer buiten met een sleutel waarmee u de auto kunt betreden en deze kunt starten. Dit doen wij dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Mazda 3, Mazda CX-9 of een Mazda MX-5 wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Mazda autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in.

Kosten Mazda sleutel bijmaken

Voordat u langs komt bij ons in de winkel, wilt u natuurlijk eerst weten wat het bijmaken van een Mazda sleutel gaat kosten. Het kan ook zo zijn dat wij uw Mazda in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een Mazda sleutel op locatie zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken. Een Mazda sleutel bij laten maken bij ons in de winkel? U vindt de tarieven hieronder in een handig overzicht.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

Mazda-keyless-entry-sleutel
€ 189,-

Mazda sleutel net als bij de dealer

Kiest u voor Autosleutelbijmaken.nl? Dan kiest u voor een kwalitatief goede sleutel maar betaalt u niet de hoofdprijs. U hoeft dus niet meer naar de dealer voor een autosleutel maar u kunt gewoon bij ons langs komen op onze hoofdkantoor. De sleutels die wij voor u bijmaken doen niet onder aan die van de dealer en u hoeft geen afspraak te maken, of weken te wachten.

U bent dus niet afhankelijk van de dealer en u kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel bij laten maken. Onze specialisten blijven werkelijks op de hoogte van het laatste nieuws en weten precies hoe zij een autosleutel voor uw Mazda kunnen inprogrammeren. Dit doen wij veilig, secuur en zonder fratsen. 

Mazda-sleutel-bij-laten-maken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Alle sleutels kwijt van uw Mazda

Heeft u geen sleutels meer? Blijf rustig en bel Autosleutelbijmaken.nl. Vaak kunnen wij u op locatie alsnog helpen met een sleutel voor uw Mazda. Zo komen wij met onze geavanceerde apparatuur bij u langs, waarna wij u voorzien van een sleutel.

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de Mazda Dealer bellen en uzelf legitimeren. U krijgt dan de mechanische code uitgeprint die u ons weer door kunt geven. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Mazda behuizing vervangen van sleutel​

Heeft u een Mazda sleutel waarbij het sleutelblad los laat? Misschien is uw sleutel wel afgebroken? Misschien begint uw sleutel defecten te vertonen? Wij kunnen in deze gevallen de omhulsel (behuizing) van uw sleutel vervangen. Mocht ons dit niet lukken? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe sleutel te laten maken.

Ook voor het vervangen van uw batterij kunt u bij Autosleutelbijmaken.nl terecht.  Het komt wel eens voor dat de sleutel is verlijmd. Helaas kunnen wij u dan niet helpen met het vervangen van de behuizing van uw Mazda sleutel. Vaak kunnen wij u dan wel voorzien van een hele nieuwe sleutel maar het overzetten van uw oude sleutel gaat in dit geval dan helaas niet. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om samen te mogelijkheden te bekijken.

Autosleutel bijmaken

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam