Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Daihatsu sleutel bijmaken

Wilt u een Daihatsu autosleutel bijmaken? Bij ons kunt u een sleutel voor uw Daihatsu bij laten maken, zonder dat u een afspraak hoeft te maken. Zo kunt u bij ons gelijk terecht en hoeft u geen afspraak te maken. De gemiddelde wachttijd is ongeveer 30 minuten waarna u snel weer de weg op kunt.

Vergeleken met de dealer zijn wij de helft goedkoper maar u hoeft niet in te boeten op kwaliteit. Wilt u dus snel een nieuwe sleutel voor uw Daihatsu? Aarzel dan niet om langs te komen in onze winkel.

Daihatsu sleutel met afstandsbediening

Wilt u de deuren op afstand kunnen bedienen van uw Daihatsu maar heeft u alleen een sleutel waarmee u de sleutel kan starten? Met een transpondersleutel kunt u de auto handmatig openen maar dit kan aardig vervelend zijn als uw sloten versleten zijn. Dan is een afstandsbediening natuurlijk een echte uitkomst!  

Wij programmeren de afstandsbediening en transponder op een professionele manier in. Dit doen wij met geavanceerde apparatuur die voldoen aan de laatste ontwikkelingen en vaak zijn wij sneller dan bij de dealer. Wij gebruiken alleen apparatuur waarmee wij een sleutel veilig kunnen toevoegen aan uw Daihatsu. Zo hoeft uw auto niet weggesleept te worden en dit lijkt ons wel zo fijn!

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

 

Welke Daihatsu autosleutels wij bijmaken

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe autosleutel voor talloze merken. Dit komt omdat wij vele soorten autosleutels op voorraad hebben en dit is voor Daihatsu niet anders. Wij kunnen een Daihatsu sleutel bijmaken voor de volgende types:

 • Charade — 1997 / 2004
 • Charade — 2011
 • Copen — 2002
 • Cuore — 2007
 • Feroza — 1995 / 1998
 • Materia — 2006
 • Move — 1997 / 2002
 • New Feroza — 1995
 • Sirion — 1998 / 2004
 • Sirion — 2005
 • Terios — 1997 / 2005
 • Terios — 2006
 • Trevis — 2007
 • YRV — 2000
Autosleutel-bijmaken-Daihatsu-logo

Daihatsu sleutel inprogrammeren

Heeft u een sleutel die ingeprogrammeerd mag worden? Wij leren alle sleutels professioneel in en kunnen uw helpen met alle type auto’s van Daihatsu. Heeft u zelf een sleutel aangeschaft of heeft u een sleutel die niet meer werkzaam is? Aarzel dan niet om langs te komen in onze winkel. Wij werken alleen met echte specialisten die van de hoed en rand weten. Zo staat u vaak binnen enkele minuten weer buiten, met een volledig werkende sleutel voor uw Daihatsu. Wij helpen dagelijks meerdere particulieren maar ook bedrijven met het inprogrammeren van een sleutel. Wij durven onszelf dan ook echte Daithatsu kenners te noemen.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Daihatsu Feroza, Daihatsu Sirion of een Daihatsu Trevis wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Daihatsu autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in.

Kosten Daihatsu sleutel bijmaken

U wilt een Daihatsu sleutel bij laten maken? Dan wilt u natuurlijk eerst weten wat dit gaat kosten. Als u nog kunt rijden met de auto, dan kunt u rekening houden met de onderstaande tarieven. Kunt u niet meer rijden met de auto? Dan kunt u rekening houden met een bedrag van € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

Daihatsu-keyless-entry-sleutel
€ 189,-

Daihatsu sleutel net als bij de dealer

Als u een autosleutel bij laat maken door Autosleutelbijmaken.nl, dan kunt u er vanuit gaan dat uw sleutel net zo wordt gedupliceerd als bij de dealer. U kunt dus een extra sleutel verwachten die niet onder doet als die van de dealer maar u betaalt de helt minder en uw sleutel is binnen een dag al gerealiseerd. Bij de dealer is dit toch vaak anders en kan het zelfs zo zijn dat u tot twee weken moet wachten.

U bent dus niet afhankelijk van de dealer en u kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel bij laten maken. Onze specialisten blijven werkelijks op de hoogte van het laatste nieuws en weten precies hoe zij een autosleutel voor uw Daihatsu kunnen inprogrammeren. Dit doen wij veilig, secuur en zonder fratsen. 

Daihatsu-sleutel-bij-laten-maken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Alle sleutels kwijt van uw Daihatsu

Heeft u helemaal geen sleutels meer voor uw Daihatsu? Dit noemen wij in vakjargon een “all keys lost situation”. U kunt dus niet met uw auto naar onze winkel rijden en u kunt uw auto ook niet openen. Wij dienen dus met onze apparatuur uw kant op te komen. Dit kan pas voordat u de mechanische sleutelcode heeft ontvangen.

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de Daihatsu Dealer bellen en uzelf legitimeren. U krijgt dan de mechanische code uitgeprint die u ons weer door kunt geven. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Behuizing vervangen Daihatsu sleutel

Heeft u een sleutel waarbij het blad versleten is? Misschien heeft u een sleutel waarbij de behuizing defecten begint te vertonen. Wij kunnen in veel gevallen de behuizing van uw sleutel vervangen. Mocht ons dit niet lukken? Dan kunt u er altijd voor kiezen om een nieuwe sleutel te laten maken.

Ook voor het vervangen van uw batterij kunt u bij Autosleutelbijmaken.nl terecht.  Het komt wel eens voor dat de sleutel is verlijmd. Helaas kunnen wij u dan niet helpen met het vervangen van de behuizing van uw Daihatsu sleutel. Vaak kunnen wij u dan wel voorzien van een hele nieuwe sleutel maar het overzetten van uw oude sleutel gaat in dit geval dan helaas niet. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om samen te mogelijkheden te bekijken.

Autosleutel bijmaken

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam