Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Ford sleutel bijmaken

Wilt u een Ford sleutel bijmaken? Bij ons kunt u gelijk terecht. Zo hoeft u geen afspraak te maken en kunnen wij u gelijk helpen. Vaak staat u binnen 30 minuten alweer buiten en kunt u snel weer de weg op met een nieuwe sleutel voor uw Ford.

U bent de voordeliger uit als bij de dealer, zonder in te boeten op kwaliteit.  Onder het genot van een goede bak koffie kunt u dus snel weer door met uw dagelijkse werkzaamheden.

Ford sleutel met afstandsbediening

Wilt u een transpondersleutel voor uw Ford bij laten maken? Dan is dit geen probleem voor onze specialisten. Met een transpondersleutel kunt u de auto starten en kunt u de auto handmatig openen. 

Wilt u liever de Ford op een afstand kunnen openen? Dan voorzien wij u van mooie klapsleutel met afstandsbediening. Ook als u nog niet in het bezit bent van een sleutel met afstandsbediening, kunnen wij u toch voorzien van een sleutel met afstandsbediening. Zo kunt u de auto gemakkelijk op afstand bedienen. Ook bij het inprogrammeren van een afstandsbediening, kunt u vaak binnen 30 minuten alweer de weg op. U kunt dus gewoon op uw nieuwe klapsleutel wachten.

Welke Ford autosleutels wij bijmaken

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe autosleutel voor talloze merken. Dit komt omdat wij vele soorten autosleutels op voorraad hebben en dit is voor Ford niet anders. Wij kunnen een Ford sleutel bijmaken voor de volgende types:

  • C-Max — 2003 / 2010
  • Fiesta — 2008
  • Focus — 2004 / 2010
  • Galaxy — 2000 / 2006
  • Galaxy — 2006 / 2010
  • Ka— 2009
  • Kuga — 2008
  • Maverick — 1995
  • Mondeo — 2007 / 2011
  • S-Max — 2006

Ford sleutel laten inleren

Wilt u een sleutel laten inprogrammeren voor uw Ford? Dit kan zijn omdat u een sleutel in bezit heeft die niet meer werkt of omdat u een sleutel heeft aangeschaft die nog ingeprogrammeerd mag worden in de auto. 

Wij hebben alleen echte specialisten in dienst, die precies weten hoe ze uw sleutel in mogen programmeren.  Zo programmeren wij een Ford sleutel voor u in terwijl u wacht. U staat dus vaak binnen enkele minuten weer buiten met een sleutel waarmee u de auto kunt betreden en deze kunt starten. Dit doen wij dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Ford Fiesta, Ford Focus of een Ford Ka wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Ford autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in.

Kosten Ford sleutel bijmaken

 Het kan ook zo zijn dat wij uw Ford in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een Ford sleutel op locatie zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken.

Voordat u langs komt bij ons in de winkel, wilt u natuurlijk eerst weten wat het bijmaken van een Ford sleutel u gaat kosten. Een Ford sleutel bij laten maken bij ons in de winkel? U vindt de tarieven hieronder in een handig overzicht.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

Ford-keyless-entry-sleutel
€ 189,-

Ford sleutel net als bij de dealer

Als u een autosleutel bij laat maken door Autosleutelbijmaken.nl, dan kunt u er vanuit gaan dat uw sleutel net zo wordt gedupliceerd als bij de dealer. U kunt dus een extra sleutel verwachten die niet onder doet als die van de dealer maar u betaalt de helt minder en uw sleutel is binnen een dag al gerealiseerd. Bij de dealer is dit toch vaak anders en kan het zelfs zo zijn dat u tot twee weken moet wachten.

U bent dus niet afhankelijk van de dealer en u kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel bij laten maken. Onze specialisten blijven werkelijks op de hoogte van het laatste nieuws en weten precies hoe zij een autosleutel voor uw Ford kunnen inprogrammeren. Dit doen wij veilig, secuur en zonder fratsen. 

Alfa Romeo sleutel bij laten maken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Alle sleutels kwijt van uw Ford

Bent u alle sleutels kwijt van uw Ford? Dan bent u niet in de gelegenheid om uw auto langs te rijden bij onze winkel. Wij kunnen natuurlijk bij u op locatie u voorzien van een sleutel. Dit doen wij met de meest geavanceerde apparatuur. Wij hebben hiervoor wel een aantal dingen van uw auto nodig.

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de Ford Dealer bellen en uzelf legitimeren. U krijgt dan de mechanische code uitgeprint die u ons weer door kunt geven. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Ford behuizing vervangen van sleutel

Heeft u een Ford sleutel waarbij het sleutelblad los laat? Misschien is uw sleutel wel afgebroken? Misschien begint uw sleutel defecten te vertonen? Wij kunnen in deze gevallen de omhulsel (behuizing) van uw sleutel vervangen. Mocht ons dit niet lukken? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe sleutel te laten maken.

Ook voor het vervangen van uw batterij kunt u bij Autosleutelbijmaken.nl terecht.  Het komt wel eens voor dat de sleutel is verlijmd. Helaas kunnen wij u dan niet helpen met het vervangen van de behuizing van uw Ford sleutel. Vaak kunnen wij u dan wel voorzien van een hele nieuwe sleutel maar het overzetten van uw oude sleutel gaat in dit geval dan helaas niet. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om samen te mogelijkheden te bekijken.

Autosleutel bijmaken

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam