Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Suzuki sleutel bijmaken

Heeft u een extra sleutel nodig voor uw Suzuki? Wij van Autosleutelbijmaken.nl kunnen snel en ook nog eens voordelig een sleutel voor u bijmaken Dit kan zo snel, dat u vaak binnen 30 minuten weer in uw Suzuki weg met een perfect werkende autosleutel.

Ook voor een goede prijs gaat u naar Autosleutelbijmaken.nl; onze sleutels zijn van dezelfde kwaliteit als uw Suzuki dealer maar dan voor de helft van de prijs. Onder het genot van een goede bak koffie heeft u heel snel een volledig werkende sleutel voor uw Suzuki.

Een Suzuki sleutel met afstandsbediening

Heeft u een extra reservesleutel met afstandsbediening nodig voor uw Suzuki? Of alleen een extra transpondersleutel als reservesleutel? Als u uw auto alleen handmatig wilt openen en daarna starten dan is een transpondersleutel natuurlijk voldoende.

Wilt u uw Suzuki ook kunnen openen en bedienen vanaf een afstand dan is een sleutel met afstandsbediening de beste keus. Met ons geavanceerde systeem kunnen we veilig en snel een Suzuki sleutel met afstandsbediening voor u inprogrammeren. Wij zijn dan ook één van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in het bijmaken van autosleutels die u kunnen voorzien van een sleutel met afstandsbediening voor een Suzuki.

Misschien bent u nu in het bezit van een transpondersleutel voor uw Suzuki en wilt u hier toch graag een afstandsbediening bij? Ook dit kunnen we voor u verzorgen. Samen bekijken we welke afstandsbediening het handigst werkt voor uw auto, waarna onze vakkundige medewerker deze op de juiste manier voor u in programmeert. Binnen 30 minuten bent u vaak weer op weg met uw Suzuki met een sleutel met afstandsbediening waarmee u de auto kunt openen én starten.

Welke Suzuki sleutels kunnen wij bijmaken?

Voor tal van merken maken of dupliceren wij autosleutels. We hebben dan ook vele soorten autosleutels op voorraad, waaronder ook voor  Suzuki. Voor de volgende Suzuki types maken wij autosleutels;

 • Alto — 1996 / 2002
 • Alto — 2002 / 2007
 • Alto — 2008
 • Baleno — 1997 / 2001
 • Bandit — 2006
 • DSXR 600 — 2006
 • Equator — 2009
 • Grand Vitara — 1996 / 2002
 • Grand Vitara — 2002 / 2014
 • GSR — 2006
 • GSX — 2000
 • Ignis — 2000
 • Intruder — 2007
 • Jimny — 1999
 • Liana — 2001 / 2005
 • Splash — 2008
 • Swift — 1995 / 2004
 • Swift — 2005
 • SX4 — 2006
 • V-Storm — 2007
 • Vitara — 1995 / 2001
 • Vitara — 1996 / 2001
 • Wagon R — 1998 / 2001
 • Wagon R — 2001 / 2003
Suzuki-sleutel-bijmaken

Inprogrammeren van de Suzuki sleutel

U heeft een Suzuki sleutel bij gekocht die niet of niet goed is ingeprogrammeerd? Of werkt uw Suzuki sleutel niet meer goed? Meestal is het dan nodig om de sleutel (opnieuw) te laten inprogrammeren. Wij werken alleen met echte vakmensen die alles weten op het gebied van autosleutels en zij weten dan ook precies hoe ze uw sleutel in mogen programmeren. Uw Suzuki sleutel wordt door ons ingeprogrammeerd terwijl u wacht. 

Vaak kan dit al binnen een half uur waardoor u heel snel weer buiten staat met een sleutel waarmee u uw Suzuki kunt openen en deze kunt starten. Wij doen dit dagelijks voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om een Suzuki Swift, Suzuki Baleno, Suzuki Vitara of een Suzuki S-Cross wij kunnen een groot aantal Suzuki autosleutels, met of zonder afstandsbediening voor u inleren.

Wat kost het bijmaken van een Suzuki autosleutel?

U wilt natuurlijk graag van te voren weten wat het bijmaken van een Subaru sleutel bij ons kost voordat u bij ons langskomt in de winkel. Al we in uw geval uw Suzuki sleutel op locatie bij moeten maken omdat u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt bent zijn de kosten voor het bijmaken van een Suzuki sleutel vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag komen wij op locatie om de afstandsbediening sleutel in te programmeren zodat u de auto weer snel volledig kunt gebruiken. 

Komt u in de winkel langs voor het bij laten maken van een sleutel? Dan zijn onderstaande tarieven van toepassing.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

€ 189,-

Suzuki sleutel van zelfde kwaliteit als bij uw dealer

Bij Autosleutelbijmaken.nl zijn de bijgemaakte sleutels voor uw Suzuki van exact dezelfde kwaliteit als bij uw Suzuki dealer. Ook worden deze op precies dezelfde manier ingeprogrammeerd. Toch zijn wij vaak een stuk sneller dan uw autodealer waar u vaak tot wel twee weken moet wachten op een nieuwe sleutel. Uw Suzuki sleutel dupliceren wij voor u binnen een dag en voor de helft van de prijs én u kunt dus precies dezelfde kwaliteit verwachten als bij uw Suzuki dealer.

Daarom is het fijn dat u voor het bijmaken van een autosleutel niet alleen van uw dealer afhankelijk bent maar ook bij Autosleutelbijmaken.nl terecht kunt. Als u uw sleutels bijvoorbeeld snel wilt hebben. Onze vakkundige medewerkers worden wekelijks voorzien van het laatste nieuws op autosleutel gebied en weten dan ook exact hoe ze een autosleutel voor een Suzuki moeten inprogrammeren. Dit doen we dagelijks en daardoor snel, secuur en zonder fratsen.

Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Alle sleutels van uw Suzuki kwijt?

Bent u alle sleutels van u Suzuki verloren? Dan weet u misschien niet goed wat u moet doen. In deze vervelende en stressvolle situatie kunt u het beste rustig blijven en contact opnemen met Autosleutelbijmaken.nl. In veel gevallen kunnen we u op locatie weer op weg helpen. We komen dan bij u langs om met onze geavanceerde apparatuur snel te voorzien van een nieuwe sleutel. Om u weer op weg te helpen hebben we van u de mechanische sleutelcode nodig. De mechanische sleutelcode is de unieke insnijding van uw Suzuki sleutel waarmee u het portier kunt openen en het contact van uw Suzuki kunt omdraaiden.

U kunt hiermee nog niet de auto starten maar we kunnen op deze manier wel een nieuwe sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Om aan deze code te komen neemt u contact op met uw Suzuki dealer en legitimeert u uzelf. Zij kunnen dan de mechanische code voor u opzoeken en deze uitprinten zodat u deze weer aan ons door kunt geven. Zo kunnen wij snel een transponder en afstandsbediening voor u inprogrammeren op locatie en dat al voor € 239,-.

De behuizing aan vervanging toe van uw Suzuki sleutel?

Soms kan het sleutelblad van uw autosleutel defect raken of werkt uw Suzuki sleutel niet meer naar behoren of misschien is uw sleutel afgebroken? Wij kunnen u dan helpen door de behuizing (het omhulsel) van uw autosleutel te vervangen. In sommige gevallen is dit niet meer mogelijk omdat de sleutel te erg beschadigd is. Dan kunnen we u misschien helpen door de gehele sleutel te vervangen. Er is altijd wel een passende oplossing voor u te vinden. 

Wilt u graag advies of samen de mogelijkheden bekijken? Wij helpen u graag, u bent van harte welkom in onze winkel.

Suzuki-sleutel-aan-het-inprogrammeren

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam