Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Chrysler sleutel bijmaken

Wilt u een Chrysler sleutel bijmaken? Bij Autosleutelbijmaken.nl kan dit voordelig en snel. Zo kunt u gewoon wachten op uw autosleutel en kunt u bij ons gelijk terecht. Wij zijn de helft goedkoper als de dealer maar u hoeft niet in te boeten op kwaliteit. Onder het genot van een bak koffie, krijgt u een volledig werkende sleutel voor uw Chrysler. Vaak staat u binnen 30 minuten alweer buiten en kunt u snel weer de weg op. Onze specialisten weten van de hoed en rand en zo kunt u uw auto gerust bij onze programmeurs achterlaten.

Chrysler afstandsbediening sleutel

Wilt u een afstandsbediening sleutel voor uw Chrysler laten maken? Autosleutelbijmaken.nl doet dit tegen een eerlijk tarief voor u. Zo bent u niet afhankelijk van de dealer en kunt u tegen de helft van de prijs van de dealer, toch een afstandsbediening sleutel laten maken. Ook als u nog geen afstandsbediening sleutel voor uw Chrysler iin bezit heeft (en uw auto dit toe laat), kunnen wij toch een afstandsbediening voor u maken. Zo kunt u de auto op afstand openen en dat is wel zo prettig (vooral in de winter).

Wilt u de auto met de hand openen maar wel kunnen starten? Dan bieden wij de optie aan om een sleutel met transponder in te programmeren in uw Chrysler. Een transponder sleutel is natuurlijk voordeliger dan een afstandsbediening sleutel en zo heeft u toch een reservesleutel.

Voor welke type Chrysler wij autosleutels maken

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe autosleutel voor talloze merken. Dit komt omdat wij vele soorten autosleutels op voorraad hebben en dit is voor Chrysler niet anders. Wij kunnen een Chrysler sleutel bijmaken voor de volgende types:

  • Chrysler 300, 300C — 2008 / 2013
  • Chrysler Town & Country — 2008 / 2013
Chrysler-logo-150x150.png

Chrysler sleutel laten programmeren

Wilt u een sleutel laten inprogrammeren voor uw Chrysler? Dit kan zijn omdat u een sleutel in bezit heeft die niet meer werkt of omdat u een sleutel heeft aangeschaft die nog ingeprogrammeerd mag worden in de auto. 

Wij hebben alleen echte specialisten in dienst, die precies weten hoe ze uw sleutel in mogen programmeren.  Zo programmeren wij een Chrysler sleutel voor u in terwijl u wacht. U staat dus vaak binnen enkele minuten weer buiten met een sleutel waarmee u de auto kunt betreden en deze kunt starten. Dit doen wij dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Chrysler 300C of een Chrysler Country wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Chrysler autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in.

Kosten Chrysler sleutel bijmaken

U wilt een sleutel bij laten maken voor uw Chrysler maar u wilt natuurlijk eerst weten wat de kosten zijn. Het kan ook zo zijn dat wij uw Chrysler sleutel in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een sleutel voor een Chrysler op locatie zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken. Een Chrysler sleutel bij laten maken bij ons in de winkel? U vindt de tarieven hieronder in een handig overzicht.

Standaard transpondersleutel

Chrysler transponder sleutel bijmaken
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

€ 139,-

Smart key met keyless entry

Chrysler keyless entry
€ 189,-

Chrysler dealer sleutel laten maken

U hoeft niet meer naar de dealer om een autosleutel bij te laten maken. De dealer is tot wel drie keer zo duur als ons. Het verschil in kwaliteit van de sleutel? Helemaal niets. Wij kunnen u per direct helpen waar het bij de dealer tot drie werken kan duren.

U bent dus niet afhankelijk van de dealer en u kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel bij laten maken. Onze specialisten blijven werkelijks op de hoogte van het laatste nieuws en weten precies hoe zij een autosleutel voor uw Chrysler kunnen inleren. Dit doen wij veilig, secuur en zonder fratsen. 

Chrysler-Autosleutel-laten-bijmaken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Geen sleutels meer van uw Chrysler?

Heeft u geen sleutels meer? Blijf rustig en bel Autosleutelbijmaken.nl. Vaak kunnen wij u op locatie alsnog helpen met een sleutel voor uw Chrysler. Zo komen wij met onze geavanceerde apparatuur bij u langs, waarna wij u voorzien van een sleutel.

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de Chrysler dealer bellen en uzelf legitimeren. U krijgt dan de mechanische code uitgeprint die u ons weer door kunt geven. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Chrysler behuizing vervangen van sleutel​

Heeft u een Chrysler sleutel waarbij de sleutel los laat of waarbuh de sleutel is afgebroken? Begeeft uw behuizing het maar is de elektronica nog in orde? Wij kunnen in deze gevallen de omhulsel (behuizing) van uw sleutel vervangen. Mocht ons dit niet lukken? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe sleutel te laten maken.

Ook voor het vervangen van uw batterij kunt u bij Autosleutelbijmaken.nl terecht.  Het komt wel eens voor dat de sleutel is verlijmd. Helaas kunnen wij u dan niet helpen met het vervangen van de behuizing van uw Chrysler sleutel. Vaak kunnen wij u dan wel voorzien van een hele nieuwe sleutel maar het overzetten van uw oude sleutel gaat in dit geval dan helaas niet.

Chrysler-sleutel-aan-het-inprogrammeren

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam