Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Lancia sleutel bijmaken

Wilt u een Lancia sleutel bijmaken? Bij onze specialisten bent u aan het juiste adres. Zo kunt u bij het hoofdkantoor van Autosleutelbijmaken.nl dezelfde dag nog terecht. U hoeft geen afspraak te maken en u staat vaak binnen 30 minuten alweer buiten, met een nieuwe sleutel voor uw Lancia.

Wij zijn de helft goedkoper als de dealer maar u hoeft niet in te boeten op kwaliteit. Onder het genot van een bak koffie, krijgt u een volledig werkende sleutel voor uw Lancia.

Lancia sleutel met afstandsbediening bijmaken

Wilt u een transpondersleutel voor uw Lancia bij laten maken? Of heeft u toch liever een sleutel met afstandsbediening? Met een transponder sleutel kunt u de Lancia starten en handmatig openen. Met een afstandsbediening kunt u ook de auto bedienen vanaf een afstand. Deze Lancia sleutel met afstandsbediening kunnen wij voor u inprogrammeren door onze geavanceerde systemen. Wij zijn dan ook één van de weinige in Nederland, die u kunnen voorzien van een Lancia sleutel met afstandsbediening.

Bent u momenteel alleen in het bezit van een transpondersleutel en wilt u toch graag een afstandsbediening? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Samen zoeken wij naar de juiste afstandsbediening voor uw type auto, waarna wij deze professioneel voor u inprogrammeren. Vaak kunt u binnen 30 minuten alweer de weg op met uw splinternieuwe sleutel.

Welke Lancia autosleutels wij bijmaken

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe autosleutel voor talloze merken. Dit komt omdat wij vele soorten autosleutels op voorraad hebben en dit is voor Lancia niet anders. Wij kunnen een Lancia sleutel bijmaken voor de volgende types:

  • Coupe — 1997 / 2001
  • Delta — 2008
  • Lybra — 1999
  • Musa — 2004 / 2009
  • Musa — 2009
  • Phedra — 2002
  • Thesis — 1998
  • Y — 2003 / 2010
  • Y — 2011
  • Z — 1998

Lancia sleutel inprogrammeren

Wilt u een sleutel laten inprogrammeren voor uw Lancia? Dit kan zijn omdat u een sleutel in bezit heeft die niet meer werkt of omdat u een sleutel heeft aangeschaft die nog ingeprogrammeerd mag worden in de auto. 

Wij hebben alleen echte specialisten in dienst, die precies weten hoe ze uw sleutel in mogen programmeren.  Zo programmeren wij een Lancia sleutel voor u in terwijl u wacht. U staat dus vaak binnen enkele minuten weer buiten met een sleutel waarmee u de auto kunt betreden en deze kunt starten. Dit doen wij dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Lancia Coupe, Lancia Musa of een Lancia Thesis wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Lancia autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in.

Kosten Lancia sleutel bijmaken

Voordat u langs komt bij ons in de winkel, wilt u natuurlijk eerst weten wat het bijmaken van een Lancia sleutel gaat kosten. Het kan ook zo zijn dat wij uw Lancia in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een Lancia sleutel op locatie zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken. Een Lancia sleutel bij laten maken bij ons in de winkel? U vindt de tarieven hieronder in een handig overzicht.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

Lancia Keyless Entry Remote
€ 189,-

Lancia sleutel net als bij de dealer

Als u een autosleutel bij laat maken door Autosleutelbijmaken.nl, dan kunt u er vanuit gaan dat uw sleutel net zo wordt gedupliceerd als bij de dealer. U kunt dus een extra sleutel verwachten die niet onder doet als die van de dealer maar u betaalt de helt minder en uw sleutel is binnen een dag al gerealiseerd. Bij de dealer is dit toch vaak anders en kan het zelfs zo zijn dat u tot twee weken moet wachten.

U bent dus niet afhankelijk van de dealer en u kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel bij laten maken. Onze specialisten blijven werkelijks op de hoogte van het laatste nieuws en weten precies hoe zij een autosleutel voor uw Lancia kunnen inprogrammeren. Dit doen wij veilig, secuur en zonder fratsen. 

Lancia-sleutel-bij-laten-maken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Alle sleutels kwijt van uw Lancia?

Heeft u geen sleutels meer? Blijf rustig en bel Autosleutelbijmaken.nl. Vaak kunnen wij u op locatie alsnog helpen met een sleutel voor uw Lancia. Zo komen wij met onze geavanceerde apparatuur bij u langs, waarna wij u voorzien van een sleutel.

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de Lancia Dealer bellen en uzelf legitimeren. U krijgt dan de mechanische code uitgeprint die u ons weer door kunt geven. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Lancia behuizing vervangen van sleutel​

Heeft u een Lancia sleutel waarbij het sleutelblad los laat? Misschien is uw sleutel wel afgebroken? Misschien begint uw sleutel defecten te vertonen? Wij kunnen in deze gevallen de omhulsel (behuizing) van uw sleutel vervangen. Mocht ons dit niet lukken? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe sleutel te laten maken.

Ook voor het vervangen van uw batterij kunt u bij Autosleutelbijmaken.nl terecht.  Het komt wel eens voor dat de sleutel is verlijmd. Helaas kunnen wij u dan niet helpen met het vervangen van de behuizing van uw Lancia sleutel. Vaak kunnen wij u dan wel voorzien van een hele nieuwe sleutel maar het overzetten van uw oude sleutel gaat in dit geval dan helaas niet. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om samen te mogelijkheden te bekijken.

Autosleutel bijmaken

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam