Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Seat sleutel bijmaken

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het bijmaken van een sleutel voor uw Seat? Bij Autosleutelbijmaken.nl kan dit supersnel en ook nog eens voordelig! U hoeft bij ons geen afspraak te maken en kunt altijd bij ons terecht.

Ook voor een superscherpe prijs kunt u bij Autosleutelbijmaken.nl terecht; wij leveren dezelfde kwaliteit als uw Seat dealer en dat voor de helft van de prijs. Onder het genot van een lekkere bak koffie heeft u heel snel een volledig werkende sleutel voor uw Renault.

Een sleutel maken met afstandsbediening voor uw Seat

Wilt u een reservesleutel met afstandsbediening bij laten maken voor uw Seat? Of alleen een extra transpondersleutel als reservesleutel? Als u uw auto alleen handmatig wilt kunnen openen en daarna starten is een transpondersleutel voldoende.

Met een sleutel met afstandsbediening kun u uw Seat ook bedienen vanaf een afstand. Met onze geavanceerde systemen kunnen we snel en veilig een Seat sleutel met afstandsbediening voor u inprogrammeren. Wij zijn dan ook één van de de kleine groep bedrijven gespecialiseerd in het bijmaken van autosleutels in Nederland die u kunnen voorzien van een sleutel met afstandsbediening voor een Seat.

Bent u voor uw Seat nu alleen in het bezit van een transpondersleutel en wilt u hier toch graag een afstandsbediening bij? Ook hier kunnen we u mee helpen. Samen kijken we welke afstandsbediening het beste werkt voor uw auto, waarna onze vakkundige medewerker deze voor u in programmeert. Vaak kunt u binnen 30 minuten uw Seat openen én starten met uw nieuwe sleutel mét afstandsbediening.

De Seat sleutels die wij bij maken

Voor bijna alle merken dupliceren of maken wij autosleutels. U vindt bij ons dan ook vele soorten autosleutels op voorraad, waaronder ook Seat. We maken Seat sleutels voor de volgende types;

 • Alhambra — 1996 / 1998
 • Alhambra — 2000 / 2002
 • Alhambra — 2002 / 2008
 • Altea Freetrack — 2007
 • Althea — 2004 / 2008
 • Althea XL — 2006
 • Arosa — 1997 / 1999
 • Arosa — 2001 / 2005
 • Cordoba — 2001
 • Cordova — 1995 / 1998
 • Exeo — 2008
 • Felicia — 1999
 • Ibiza — 1995 / 1998
 • Ibiza — 2000
 • Inca — 1996 / 1998
 • Inca — 2000 / 2003
 • Leon — 1999
 • Marbella — 1995 / 1998
 • MII — 2012
 • Toledo — 1995 / 1998
 • Toledo — 1999 / 2004
Seat-sleutel-bijmaken

Het inprogrammeren van Seat sleutels

Werkt de sleutel van uw Seat niet meer goed of heeft u een sleutel bij gekocht die niet of niet goed is ingeprogrammeerd? Dan is het meestal nodig om de sleutel te laten = inprogrammeren.

Wij werken alleen met echte vakmensen op het gebied van autosleutels en zij weten dan ook precies hoe ze uw sleutel in mogen programmeren. Door onze vakkundige medewerker word uw Seat sleutel dan ook voor u ingeprogrammeerd terwijl u wacht.
Meestal staat u binnen enkele minuten weer buiten met een sleutel waarmee u uw
Seat kunt openen en deze kunt starten. Dagelijks doen wij dit voor bedrijven en particulieren.

Of het nu gaat om een Seat Leon, Seat Ibiza, Seat Ateco of een Seat Tarraco wij kunnen 
alle Seat autosleutels, met of zonder afstandsbediening voor u inleren

De kosten voor het bijmaken van een Seat sleutel

Wilt u weten wat het bijmaken van een Seat sleutel u gaat kosten voordat u bij ons langskomt in de winkel? Als wij uw Seat sleutel op locatie bij moeten maken, dit gebeurt soms omdat u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt bent, zijn de kosten voor het bijmaken van een Seat sleutel vrijwel altijd €239,-.

 Voor dit bedrag programmeren wij de afstandsbediening sleutel voor u in op locatie zodat u de auto weer volledig kunt gebruiken. Komt u in de winkel langs voor het bij laten maken van een sleutel? Deze tarieven vindt u hieronder in een duidelijk overzicht.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

Seat-Keyless-Entry-Remote
€ 189,-

Is deze Seat sleutel hetzelfde als bij de dealer?

Laat u door Autosleutelbijmaken.nl de sleutels voor uw Seat bijmaken, dan kunt u er van op aan dat uw sleutel van precies dezelfde kwaliteit is en op precies dezelfde manier wordt gedupliceerd zoals bij de dealer.

Ook zijn wij vaak een stuk sneller als uw autodealer waar u vaak wel twee weken moet wachten op een nieuwe sleutel. Wij dupliceren uw Seat sleutel binnen een dag en voor de helft van de prijs én u kunt dezelfde kwaliteit verwachten als bij uw Seat dealer.

Daarom is het handig dat u voor het bijmaken van een Autosleutel niet alleen van uw dealer afhankelijk bent maar ook bij autosleutelbijmaken.nl terecht kunt. Onze vakkundige medewerkers worden wekelijks voorzien van het laatste nieuws op autosleutel gebied en weten exact hoe ze een autosleutel voor een Seat moeten inprogrammeren. Dit doen we dagelijks en daardoor secuur, snel en zonder fratsen.

Seat-sleutel-bij-laten-maken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

U bent alle sleutels van uw Seat kwijt

Als u alle sleutels van uw Seat kwijt bent weet u misschien niet goed wat u moet doen. In zo’n stressvolle situatie kunt u het beste rustig blijven en contact opnemen met Autosleutelbijmaken.nl.

Meestal kunnen we u op locatie helpen aan een nieuwe Seat sleutel. Met onze geavanceerde apparatuur komen we bij u langs en voorzien u van een nieuwe sleutel. Wel hebben we een mechanische sleutelcode nodig om u te kunnen helpen in zo’n vervelende situatie. Dit is de unieke insnijding van uw Seat sleutel waarmee u het portier kunt openen en het contact van uw Seat kunt omdraaiden.

Hiermee kunt u de auto nog niet starten maar kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Om aan deze code te komen kunt u uw Seat dealer bellen en uzelf legitimeren. Zij kunnen dan de mechanische code voor u opzoeken en deze uitprinten zodat u deze weer aan ons door kunt geven. Op deze manier kunnen wij een transponder en afstandsbediening al voor u inprogrammeren op locatie voor € 239,-.

De behuizing van uw Seat sleutel laten vervangen

Laat het sleutelblad van uw autosleutel los, werkt uw Seat sleutel niet meer goed of is uw sleutel afgebroken? Vaak kunnen wij u helpen door de behuizing (het omhulsel) van uw Autosleutel te vervangen. Soms is dit niet meer mogelijk omdat de sleutel te erg defect is. Maar we kunnen u dan natuurlijk helpen door de gehele sleutel te vervangen. Er is altijd wel een passende oplossing voor u te vinden. Wilt u advies of graag samen even kijken naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Seat-sleutel-aan-het-inprogrammeren

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam