Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Skoda sleutel bijmaken

Bent u zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het bijmaken van een sleutel voor uw Skoda? Wij van Autosleutelbijmaken.nl kunnen dit supersnel en ook nog eens voordelig voor u verzorgen! Zonder afspraak te maken kunt u bij ons terecht.

Het bij laten maken van uw autosleutel was nog nooit zo simpel, u rijdt uw auto naar binnen en wacht daarna in onze gezellige koffiehoek tot uw autosleutel klaar is. Meestal zit u binnen 30 minuten weer in uw Seat met een perfect werkende autosleutel.

Een Skoda sleutel mét afstandsbediening

Zoekt u een extra reservesleutel met afstandsbediening voor uw Skoda? Of alleen een extra transpondersleutel als reservesleutel? Is het voor u voldoende om uw auto alleen handmatig te openen en daarna starten dan is een transpondersleutel voldoende.

Als u uw Skoda ook wilt kunnen bedienen vanaf een afstand dan gaat u voor een sleutel met afstandsbediening. Wij werken met geavanceerde systemen en kunnen hiermee snel en veilig een Skoda sleutel met afstandsbediening voor u inprogrammeren. Wij zijn dan ook één van de de kleine groep bedrijven gespecialiseerd in het bijmaken van autosleutels in Nederland die u kunnen voorzien van een sleutel met afstandsbediening voor een Skoda.

Heeft u momenteel alleen een transpondersleutel voor uw Skoda en wilt u hier toch graag een afstandsbediening bij? Hier kunnen wij u natuurlijk bij helpen. Samen bekijken we welke afstandsbediening het beste werkt voor uw auto, waarna onze gespecialiseerde medewerker deze op de juiste manier voor u in programmeert.

Binnen 30 minuten kunt u vaak uw Skoda openen én starten met uw nieuwe sleutel mét afstandsbediening.

Welke Skoda sleutels kunnen wij bij maken

Voor vele merken dupliceren of maken wij autosleutels. De meeste soorten autosleutels hebben wij dan ook op voorraad, waaronder natuurlijk Skoda. Voor de volgende Skoda types maken wij autosleutels;

 • Citigo — 2012
 • Fabia — 2000 / 2004
 • Fabia — 2005 / 2010
 • Fabia — 2011
 • Felicia — 1998 / 1999
 • Octavia — 1997 / 2000
 • Octavia — 2001
 • Pick-Up — 1999
 • Roomster — 2006
 • Roomster Scout — 2007
 • Suberb — 2002
 • Toledo — 2005
 • Yeti — 2009
Skoda-sleutel-bijmaken

Skoda sleutel laten inprogrammeren

Heeft u een Skoda sleutel bij gekocht die niet of niet goed is ingeprogrammeerd? Of werkt uw Skoda sleutel niet meer goed. Meestal is het dan nodig om de sleutel te laten inprogrammeren.

Wij werken alleen met gespecialiseerde mensen op het gebied van autosleutels en zij weten dan ook precies hoe ze uw sleutel in mogen programmeren. Onze gespecialiseerde medewerker programmeert uw Skoda sleutel dan ook voor u terwijl u wacht. Vaak kan dit al binnen enkele minuten zodat u snel weer buiten staat met een sleutel waarmee u uw Seat kunt openen en deze kunt starten. Wij doen dit dagelijks voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om een Skoda Octavia, Skoda Fabia, Skoda Kodiaq of een Skoda Superb wij kunnen vele Skoda autosleutels, met of zonder afstandsbediening voor u inleren.

Wat zijn de kosten voor het bijmaken van een Skoda sleutel

Voordat u langs komt bij ons in de winkel, wilt u natuurlijk eerst weten wat het bijmaken van een Alfa Romeo sleutel gaat kosten. Het kan ook zo zijn dat wij uw Alfa Romeo in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een Alfa romeo sleutel op locatie zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken. Een Alfa Romeo sleutel bij laten maken bij ons in de winkel? U vindt de tarieven hieronder in een handig overzicht.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

Skoda-Keyless-Entry-Remote
€ 189,-

Is deze Skoda sleutel van dezelfde kwaliteit als bij de Skoda dealer?

Als u door Autosleutelbijmaken.nl de sleutels voor uw Skoda laat bijmaken, dan kunt u er van op aan dat uw sleutel van precies dezelfde kwaliteit is en op precies dezelfde manier wordt gedupliceerd zoals bij de dealer.

Ook zijn wij meestal een stuk sneller als uw autodealer waar u soms tot wel twee weken moet wachten op een nieuwe sleutel. Wij dupliceren uw Skoda sleutel binnen een dag en voor de helft van de prijs én u kunt precies dezelfde kwaliteit verwachten als bij uw Skoda dealer. Daarom is het fijn dat u voor het bijmaken van een autosleutel niet alleen van uw dealer afhankelijk bent maar ook bij autosleutelbijmaken.nl terecht kunt. Onze gespecialiseerde medewerkers worden wekelijks voorzien van het laatste nieuws op autosleutel gebied en weten precies hoe ze een autosleutel voor een Skoda moeten inprogrammeren. Dit doen we dagelijks en daardoor snel, secuur en zonder fratsen.

Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Wat als u alle sleutel van uw Skoda kwijt bent?

Bent u alle sleutel van uw Skoda verloren, wij begrijpen dat dit een erg vervelende situatie is en u misschien niet goed weet wat u moet doen. In zo’n stressvolle situatie kunt u het beste rustig blijven en contact opnemen met Autosleutelbijmaken.nl.

Wij kunnen u op locatie in de meeste gevallen weer op weg helpen. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we bij u langs komen en u voorzien van een nieuwe sleutel. We hebben dan wel een mechanische sleutelcode nodig om u weer op weg te kunnen helpen. De mechanische sleutelcode is de unieke insnijding van uw Skoda sleutel waarmee u het portier kunt openen en het contact van uw Seat kunt omdraaiden. De auto starten kan hiermee nog niet maar we kunnen zo wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Om aan deze code te komen kunt u uw Skoda dealer bellen en uzelf legitimeren. Zij kunnen dan de mechanische code voor u opzoeken en deze uitprinten zodat u deze weer aan ons door kunt geven. 

Zo kunnen wij een transponder en afstandsbediening al voor u inprogrammeren op locatie voor € 239,-.

Skoda behuizing vervangen van sleutel?

Als het sleutelblad van uw autosleutel los raakt of als uw Skoda sleutel niet meer goed of uw sleutel is afgebroken kunnen wij u helpen door de behuizing (het omhulsel) van uw autosleutel te vervangen. In sommige gevallen lukt dit niet meer omdat de sleutel te erg beschadigd is. We kunnen u dan helpen door de gehele sleutel te vervangen. Er is altijd wel een passende oplossing samen met u te vinden. Wilt u graag advies of samen even de mogelijkheden bekijken? Wij helpen u graag, u bent van harte welkom in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Skoda-sleutel-bij-laten-maken

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam