Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Dacia sleutel bijmaken

Bent u op zoek naar een nieuwe Dacia sleutel? Een Dacia sleutel bijmaken kan vrij eenvoudig bij Autosleutelbijmaken.nl en zonder een afspraak te maken. Zo kunt u bij ons gelijk terecht en staat u vaak binnen 30 minuten  alweer buiten met een nieuwe sleutel voor uw Dacia.

Buiten het snelle handelen en de snelle service, bent u bij Autosleutelbijmaken.nl ook nog eens de helft voordeliger uit. Zo betaalt u niet de hoofdprijs maar hoeft u ook niet in te boeten op de kwaliteit.

Dacia sleutel met afstandsbediening

Wilt u uw Dacia op afstand kunnen openen? Dan is een sleutel met afstandsbediening natuurlijk een goede oplossing. U krijgt in 90 % van de gevallen een klapsleutel mee, waarmee u zowel de auto kunt bedienen op afstand maar ook de auto mee kunt starten. Deze sleutel wordt met uiterste precisie gesneden met onze moderne apparatuur waarna deze door een specialist wordt ingeleerd. Wij zijn dan ook één van de weinige in Nederland, die u kunnen voorzien van een Alfa Romeo sleutel met afstandsbediening.

Bent u momenteel alleen in het bezit van een transpondersleutel en wilt u toch graag een afstandsbediening? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Samen zoeken wij naar de juiste afstandsbediening voor uw type auto, waarna wij deze professioneel voor u inprogrammeren. Vaak kunt u binnen 30 minuten alweer de weg op met uw splinternieuwe sleutel.

Welke Dacia autosleutels wij bijmaken

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe autosleutel voor talloze merken. Dit komt omdat wij vele soorten autosleutels op voorraad hebben en dit is voor Dacia niet anders. Wij kunnen een Dacia sleutel bijmaken voor de volgende types:

  • Duster — 2010
  • Logan — 2006
  • Sandero — 2008
  • Symbol — 2010
Dacia-logo-autosleutel-bijmaken

Dacia sleutel laten inprogrammeren

Wilt u een sleutel laten inprogrammeren voor uw Dacia? Dit kan zijn omdat u een sleutel in bezit heeft die niet meer werkt of omdat u een sleutel heeft aangeschaft die nog ingeprogrammeerd mag worden in de auto. 

Wij hebben alleen echte specialisten in dienst, die precies weten hoe ze uw sleutel in mogen programmeren.  Zo programmeren wij een Dacia sleutel voor u in terwijl u wacht. U staat dus vaak binnen enkele minuten weer buiten met een sleutel waarmee u de auto kunt betreden en deze kunt starten. Dit doen wij dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Dacia Duster, Dacia Logan of een Dacia Sandero wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Dacia autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in.

Kosten Dacia sleutel bijmaken

Voordat u een Dacia sleutel bij laat maken, wilt u natuurlijk eerst weten wat de kosten zullen zijn. 

Hieronder vindt u een handig overzicht. Mocht u een sleutel op locatie willen laten maken? Dan kunt u rekenen op een bedrag van € 239,-. Hiervoor krijgt u een afstandsbediening sleutel, die op locatie voor u wordt ingeprogrammeerd.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

Dacia-keyless-entry-sleutel
€ 189,-

Een Dacia dealer sleutel bij laten maken

Wilt u een autosleutel bij laten maken voor uw Dacia? Bij ons krijgt u een dealer sleutel. Een dealer sleutel is dus een sleutel zoals u deze bij de dealer zou ontvangen alleen bent u bij ons de helft voordeliger uit en hoeft u niet 2 weken te wachten op uw reservesleutel. Geen fratsen maar gewoon een nieuwe sleutel voor uw Dacia, voor de helft van de prijs. Het kan zo zijn dat u een net iets andere uiterlijk qua sleutel aangeboden krijgt, maar deze zal zeker niet onderdoen aan de sleutel van de dealer. Wij hanteren dus dezelfde manieren van inprogrammeren en programmeren uw sleutel professioneel en secuur in.

U bent dus niet afhankelijk van de dealer en u kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel bij laten maken. Onze specialisten blijven werkelijks op de hoogte van het laatste nieuws en weten precies hoe zij een autosleutel voor uw Dacia kunnen inprogrammeren. Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om te bellen!

Dacia-sleutel-bij-laten-maken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Alle sleutels kwijt van uw Dacia

Heeft u geen sleutels meer? Blijf rustig en bel Autosleutelbijmaken.nl. Vaak kunnen wij u op locatie alsnog helpen met een sleutel voor uw Dacia. Zo komen wij met onze geavanceerde apparatuur bij u langs, waarna wij u voorzien van een sleutel.

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de Dacia Dealer bellen en uzelf legitimeren. U krijgt dan de mechanische code uitgeprint die u ons weer door kunt geven. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Alfa Romeo behuizing vervangen van sleutel​

Heeft u een Dacia sleutel waarbij het sleutelblad los laat? Misschien is uw sleutel wel afgebroken? Misschien begint uw sleutel defecten te vertonen? Wij kunnen in deze gevallen de omhulsel (behuizing) van uw sleutel vervangen. Mocht ons dit niet lukken? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe sleutel te laten maken.

Ook voor het vervangen van uw batterij kunt u bij Autosleutelbijmaken.nl terecht.  Het komt wel eens voor dat de sleutel is verlijmd. Helaas kunnen wij u dan niet helpen met het vervangen van de behuizing van uw Dacia sleutel. Vaak kunnen wij u dan wel voorzien van een hele nieuwe sleutel maar het overzetten van uw oude sleutel gaat in dit geval dan helaas niet. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om samen te mogelijkheden te bekijken.

Autosleutel bijmaken

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam