Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Land Rover sleutel bijmaken

Een sleutel bijmaken voor uw Land Rover? Bij Autosleutelbijmaken.nl kunnen wij een Land Rover sleutel bijmaken zonder dat u een afspraak hoeft te maken. Zo kunt u bij ons gelijk terecht en heeft u al een nieuwe autosleutel voor uw Land Rover binnen 30 minuten. U kunt dus gewoon op uw nieuwe autosleutel wachten, onder het genot van een goede bak koffie.

Buiten dat u gelijk terecht kunt in onze hoofdkantoor, bent u ook nog eens de helft voordeliger uit bij onze specialisten.

Land Rover sleutel met afstandsbediening bijmaken?

Wilt u een transpondersleutel voor uw Land Rover bij laten maken? Of heeft u toch liever een sleutel met afstandsbediening? Met een transponder sleutel kunt u de Land Rover starten en handmatig openen. Met een afstandsbediening kunt u ook de auto bedienen vanaf een afstand. Deze Land Rover sleutel met afstandsbediening kunnen wij voor u inprogrammeren door onze geavanceerde systemen. Wij zijn dan ook één van de weinige in Nederland, die u kunnen voorzien van een Land Rover sleutel met afstandsbediening.

Bent u momenteel alleen in het bezit van een transpondersleutel en wilt u toch graag een afstandsbediening? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Samen zoeken wij naar de juiste afstandsbediening voor uw type auto, waarna wij deze professioneel voor u inprogrammeren. Vaak kunt u binnen 30 minuten alweer de weg op met uw splinternieuwe sleutel.

Welke Land Rover autosleutels wij bijmaken

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe autosleutel voor talloze merken. Dit komt omdat wij vele soorten autosleutels op voorraad hebben en dit is voor Land Rover niet anders. Wij kunnen een Land Rover sleutel bijmaken voor de volgende types:

 • Land Rover Discovery — 2017
 • Land Rover Discovery Sport — 2014
 • Land Rover Defender 90 — 2020
 • Land Rover Defender 110 — 2020
 • Land Rover Evoque— 2011 / 2019
 • Land Rover Evoque— 2020
 • Land Rover Evoque Coupe — 2015 / 2019
 • Land Rover Evoque Coupe Convertible — 2016 / 2019
 • Land Rover Velar — 2017
 • Land Rover Sport — 2013
 • Land Rover Range Rover — 2013 / 2021
 • Land Rover Range Rover — 2022
Land Rover logo

Land Rover sleutel inprogrammeren

Wilt u een sleutel laten inprogrammeren voor uw Land Rover? Dit kan zijn omdat u een sleutel in bezit heeft die niet meer werkt of omdat u een sleutel heeft aangeschaft die nog ingeprogrammeerd mag worden in de auto. 

Wij hebben alleen echte specialisten in dienst, die precies weten hoe ze uw sleutel in mogen programmeren.  Zo programmeren wij een Land Rover sleutel voor u in terwijl u wacht. U staat dus vaak binnen enkele minuten weer buiten met een sleutel waarmee u de auto kunt betreden en deze kunt starten. Dit doen wij dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Land Rover Discovery, Land Rover Evoque of een Land Rover Sport wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Land Rover autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in.

Kosten Land Rover sleutel bijmaken

Voordat u langs komt bij ons in de winkel, wilt u natuurlijk eerst weten wat het bijmaken van een Land Rover sleutel gaat kosten. Het kan ook zo zijn dat wij uw Land Rover in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een Land Rover sleutel op locatie zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken. Een Land Rover sleutel bij laten maken bij ons in de winkel? U vindt de tarieven hieronder in een handig overzicht.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

Land Rover Keyless Entry
€ 189,-

Land Rover sleutel net als bij de dealer

Als u een autosleutel bij laat maken door Autosleutelbijmaken.nl, dan kunt u er vanuit gaan dat uw sleutel net zo wordt gedupliceerd als bij de dealer. U kunt dus een extra sleutel verwachten die niet onder doet als die van de dealer maar u betaalt de helt minder en uw sleutel is binnen een dag al gerealiseerd. Bij de dealer is dit toch vaak anders en kan het zelfs zo zijn dat u tot twee weken moet wachten.

U bent dus niet afhankelijk van de dealer en u kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel bij laten maken. Onze specialisten blijven werkelijks op de hoogte van het laatste nieuws en weten precies hoe zij een autosleutel voor uw Land Rover kunnen inprogrammeren. Dit doen wij veilig, secuur en zonder fratsen. 

Land-rover-sleutel-bij-laten-maken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Alle sleutels kwijt van uw Land Rover

Heeft u geen sleutels meer? Blijf rustig en bel Autosleutelbijmaken.nl. Vaak kunnen wij u op locatie alsnog helpen met een sleutel voor uw Land Rover. Zo komen wij met onze geavanceerde apparatuur bij u langs, waarna wij u voorzien van een sleutel.

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de Land Rover Dealer bellen en uzelf legitimeren. U krijgt dan de mechanische code uitgeprint die u ons weer door kunt geven. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Land Rover behuizing vervangen van sleutel​

Heeft u een Land Rover sleutel waarbij het sleutelblad los laat? Misschien is uw sleutel wel afgebroken? Misschien begint uw sleutel defecten te vertonen? Wij kunnen in deze gevallen de omhulsel (behuizing) van uw sleutel vervangen. Mocht ons dit niet lukken? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe sleutel te laten maken.

Ook voor het vervangen van uw batterij kunt u bij Autosleutelbijmaken.nl terecht.  Het komt wel eens voor dat de sleutel is verlijmd. Helaas kunnen wij u dan niet helpen met het vervangen van de behuizing van uw Land Rover sleutel. Vaak kunnen wij u dan wel voorzien van een hele nieuwe sleutel maar het overzetten van uw oude sleutel gaat in dit geval dan helaas niet. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om samen te mogelijkheden te bekijken.

Autosleutel bijmaken

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam