Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Renault sleutel bijmaken

Een sleutel bij laten maken voor Renault kan bij Autosleutelbijmaken.nl voordelig en super snel!
U kunt bij ons altijd gelijk terecht, zonder afspraak.

Een autosleutel laten dupliceren ging nog nooit zo snel , u rijdt uw auto naar binnen en wacht daarna in onze ontspannen koffiehoek tot uw werkende autosleutel klaar is. U staat in de meeste gevallen binnen 30 minuten weer naast uw Renault met een werkende autosleutel.

Ook zullen we u blij verassen als het gaat om de prijs; wij leveren dezelfde kwaliteit als uw Renault dealer en dat voor de helft van de prijs. Onder het genot van een goede bak koffie heeft u binnen no time een volledig werkende sleutel voor uw Renault.

Een afstandsbediening sleutel voor uw Renault?

Wilt u een extra sleutel met afstandsbediening bij laten maken voor uw Renault? Of alleen een extra transpondersleutel? Een transpondersleutel is voldoende als u uw auto alleen handmatig wilt kunnen openen en daarna starten. 

Met een sleutel met afstandsbediening kun u uw Renault ook bedienen vanaf een afstand. Uw Renault sleutel met afstandsbediening kunnen we met onze geavanceerde systemen snel en veilig inprogrammeren. 

Wij zijn dan ook één van de weinige bedrijven gespecialiseerd in het bijmaken van autosleutels in Nederland die u kunnen voorzien van een sleutel met afstandsbediening voor een Renault.

Heeft uw Renault nu alleen een transpondersleutel en wilt u hier toch graag een afstandsbediening bij? Ook hier kunnen we u mee van dienst zijn. Samen kunnen we bekijken welke afstandsbediening het meest geschikt is voor uw auto, waarna onze professionele medewerkers deze voor u in kunnen programmeren. Meestal kunt u binnen 30 minuten weer wegrijden met uw nieuwe sleutel mét afstandsbediening.

De Renault sleutels die wij bij maken

Voor bijna alle merken kunnen wij u voorzien van een autosleutel. Wij hebben dan ook vele soorten autosleutels op voorraad, zo ook voor Renault. We verzorgen Renault sleutels voor de volgende types;

 • Avantime — 2001 / 2003
 • Clio — 1995 / 2001
 • Clio — 2001 / 2005
 • Clio — 2006 / 2011
 • Clio — 2012
 • Escape — 1995
 • Kangoo — 1998 / 2001
 • Kangoo — 2002 / 2008
 • Kangoo — 2009
 • Kangoo Express — 2010
 • Laguna — 1996 / 2001
 • Master — 1999 / 2001
 • Master — 2003 / 2010
 • Master — 2011
 • Megane — 1996 / 2003
 • Modus — 2004 / 2008
 • New Clio — 2006
 • Safrane — 1995
 • Scenic — 1996 / 1998
 • Trafic — 2002 / 2006
 • Twingo — 1995 / 2007
 • Twingo — 2007 / 2011
 • Twingo — 2012

Renault sleutels inprogrammeren

Werkt uw Renault sleutel niet meer goed of heeft u een sleutel aangeschaft die niet of niet goed is ingeprogrammeerd? Dan is het vaak nodig om de sleutel te laten inprogrammeren.

Onze medewerkers zijn echte specialisten op het gebied van autosleutels en zij weten dan ook precies hoe ze uw sleutel in mogen programmeren.

Uw Renault sleutel wordt dan ook door onze medewerker voor u ingeprogrammeerd terwijl u wacht. 

Dit kan heel snel, binnen enkele minuten staat u vaak weer buiten met een sleutel waarmee u uw Renault kunt openen en deze kunt starten. Dagelijks doen wij dit voor bedrijven en particulieren.

Of het nu gaat om een Renault Mégane, Renault Clio, Renault Twingo of een Renault Captur wij leren alle Renault autosleutels, met of zonder afstandsbediening voor u in.

Wat kost het om een Renault sleutel bij te laten maken?

U wilt natuurlijk weten wat het bijmaken van een Renault sleutel u gaat kosten voordat u bij ons langskomt in de winkel. Moeten wij uw Renault sleutel bij maken op locatie? Dit gebeurt soms omdat u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt bent. De kosten voor het bijmaken van een Renault sleutel op locatie zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij de afstandsbediening sleutel voor u in op locatie zodat u de auto weer volledig kunt gebruiken. Laat u uw Renault sleutel bij maken in de winkel? De tarieven vindt u hieronder in een duidelijk overzicht.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 139,-

Smart key met keyless entry

€ 189,-

Dezelfde sleutel als bij uw Renault dealer

Als u uw autosleutels bij laat maken door Autosleutelbijmaken.nl, dan kunt u er van op aan dat uw sleutel van exact dezelfde kwaliteit is en op precies dezelfde manier wordt gedupliceerd zoals bij de dealer. 

Binnen een dag en voor de helft van de prijs kunt u dezelfde kwaliteit verwachten als bij uw Renault dealer, vaak moet u bij uw dealer wel tot 2 weken wachten op uw nieuwe sleutel.

Daarom is het fijn dat u voor het bijmaken van een sleutel niet alleen van uw dealer afhankelijk bent maar ook bij ons in de winkel terecht kunt. Onze gespecialiseerde medewerkers worden wekelijks voorzien van het laatste nieuws op autosleutel gebied en weten precies hoe ze een autosleutel voor een Renault kunnen inprogrammeren. Dit doen we dagelijks en daardoor veilig en snel.

Autosleutel bijmaken
Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Geen sleutels meer bij uw Renault

Bent u alle sleutels verloren van uw Renault? In zo’n stressvolle situatie kunt u het beste rustig blijven en contact opnemen met Autosleutelbijmaken.nl. We kunnen u vaak op locatie helpen aan een nieuwe sleutel voor uw Renault. We komen dan met onze geavanceerde apparatuur bij u langs en voorzien u van een sleutel.

Om u te kunnen helpen in zo’n vervelende situatie hebben wij een mechanische sleutelcode nodig. Dit is de unieke insnijding van uw Renault sleutel waarmee u het portier kunt openen en het contact van uw Renault kunt omdraaiden. Hiermee kunt u de auto nog niet starten maar kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. U kunt uw Renault dealer bellen en uzelf legitimeren om deze code te bemachtigen. Zij kunnen dan de mechanische code voor u opzoeken en deze uitprinten zodat u deze weer aan ons door kunt geven. Op deze manier kunnen wij een transponder en afstandsbediening al voor u inprogrammeren op locatie voor € 239,-.

Renault behuizing laten vervangen

Werkt uw Renault sleutel niet meer goed? Laat het sleutelblad van uw autosleutel los? Is uw sleutel afgebroken? In de meeste gevallen kunnen wij u helpen door de behuizing (het omhulsel) van uw autosleutel te vervangen. Soms lukt ons dit niet omdat de sleutel te erg defect is. We kunnen u dan natuurlijk altijd helpen door de gehele sleutel te vervangen. Er is altijd wel een passende oplossing voor u te vinden. Wilt u advies of graag samen even kijken naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Renault-sleutel-bij-laten-maken

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam