Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Chevrolet sleutel bijmaken

Wilt u een Chevrolet sleutel bijmaken? Wij helpen u snel, professioneel en betaalbaar aan een nieuwe sleutel voor uw mooie Chevrolet. Bij ons kunt u gewoon wachten op uw autosleutel en u kunt ook nog eens gelijk terecht. U hoeft dus geen afspraak te maken en u kunt gewoon binnen rijden in ons mooie winkel. Wij zijn de helft goedkoper als de dealer maar u hoeft niet in te boeten op kwaliteit. Onder het genot van een bak koffie, krijgt u een volledig werkende sleutel voor uw Chevrolet en u staat vaak binnen 30 minuten al weer buiten met een nieuwe werkende sleutel.

Chevrolet sleutel met afstandsbediening

Sleutel bijmaken met afstandsbediening? Dat kan bij Autosleutelbijmaken.nl. Ook als u nog niet in het bezit bent van een sleutel met afstandsbediening, kunnen wij u voorzien van een sleutel met afstandsbediening. 

Heeft u geen afstandsbediening nodig? Dan kunnen wij u natuurlijk ook helpen met een transpondersleutel. Hiermee kunt u de auto handmatig openen en starten. Omdat er een startonderbreking in uw Chevrolet is gemonteerd, moeten wij de sleutel eerst inprogrammeren in uw auto voordat deze volledig werkzaam is. Dit kan een uur duren maar vaak kunt u binnen 30 minuten alweer de weg op.

U bent van harte welkom in onze winkel, waar u natuurlijk een goede bak koffie (of thee) krijgt aangeboden. 

Welke sleutels wij bijmaken voor een Chevrolet

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe autosleutel voor talloze merken. Dit komt omdat wij vele soorten autosleutels op voorraad hebben en dit is voor Chevrolet niet anders. Wij kunnen een Chevrolet sleutel bijmaken voor de volgende types:

 • Chevrolet Aveo — 2006 / 2011
 • Chevrolet Captiva — 2006
 • Chevrolet Kalos — 2002 / 2006
 • Chevrolet Lacetti — 2002 / 2004
 • Chevrolet Lanos — 1997 / 2003
 • Chevrolet Leganza — 1997 / 2000
 • Chevrolet Matiz — 2001 / 2005
 • Chevrolet Nubira — 2000 /2005
 • Chevrolet Nubira SW — 2004
 • Chevrolet Orlando — 2010
 • Chevrolet Spark — 2010
 • Chevrolet Tacuma — 2000 / 2008
Chevrolet-Daewoo-logo

Chevrolet sleutel inprogrammeren

Wilt u een sleutel laten inprogrammeren voor uw Chevrolet? Dit kan zijn omdat u een sleutel in bezit heeft die niet meer werkt of omdat u een sleutel heeft aangeschaft die nog geprogrammeerd mag worden in de auto. 

Wij hebben alleen echte specialisten in dienst, die precies weten hoe ze uw sleutel in mogen programmeren.  Zo programmeren wij een Chevrolet sleutel voor u in terwijl u wacht. U staat dus vaak binnen enkele minuten weer buiten met een sleutel waarmee u de auto kunt betreden en deze kunt starten. Dit doen wij dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Chevrolet Aveo, Chevrolet Matiz of een Chevrolet Spark wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Chevrolet autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Vaak kunt u binnen 30 minuten weer de weg op met een volledig werkende Chevrolet sleutel.

Kosten Chevrolet sleutel bijmaken

Voordat u langs komt bij ons in de winkel, wilt u natuurlijk eerst weten wat het bijmaken van een Chevrolet sleutel gaat kosten. Het kan ook zo zijn dat wij uw Chevrolet in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een Chevrolet sleutel op locatie zijn vrijwel altijd € 239,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor u in waardoor u de auto weer volledig kunt gebruiken. Een Chevrolet sleutel bij laten maken bij ons in de winkel? U vindt de tarieven hieronder in een handig overzicht.

Standaard transpondersleutel

Chevrolet-transponder-sleutel-bijmaken
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

€ 139,-

Smart key met keyless entry

Chevrolet-Daewoo-smart-key
€ 189,-

Chevrolet sleutel laten maken bij

Als u een autosleutel bij laat maken door Autosleutelbijmaken.nl, dan kunt u er vanuit gaan dat uw sleutel net zo wordt gedupliceerd als bij de dealer. U kunt dus een extra sleutel verwachten die niet onder doet als die van de dealer maar u betaalt de helt minder en uw sleutel is binnen een dag al gerealiseerd. Bij de dealer is dit toch vaak anders en kan het zelfs zo zijn dat u tot twee weken moet wachten.

U hoeft dus niet meer langs bij de dealer maar kan gewoon bij ons langs komen in ons hoofdkantoor in Rotterdam. Hier helpen wij dagelijks meerdere particulieren, garages en bedrijven met het bijmaken van een sleutel voor een Chevrolet. Wij durven onszelf dan ook echte Chevrolet specialisten te noemen en onze programmeurs hebben dan zelfs ook vaak meer kennis in huis dan de dealers. 

Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

Alle sleutels kwijt van uw Chevrolet?

Heeft u geen sleutels meer? Blijf rustig en bel Autosleutelbijmaken.nl. Vaak kunnen wij u op locatie alsnog helpen met een sleutel voor uw Chevrolet. Zo komen wij met onze geavanceerde apparatuur bij u langs, waarna wij u voorzien van een sleutel.

Wat wij van u nodig hebben is een mechanische sleutelcode. Dit zijn eigenlijk de insnijdingen van uw sleutel waarmee u de deur kunt openen en het contact kan omdraaien. Hiermee start uw auto nog niet maar zo kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Vaak kunt u de Chevrolet dealer bellen en uzelf legitimeren. U krijgt dan de mechanische code uitgeprint die u ons weer door kunt geven. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-.

Chevrolet behuizing vervangen van uw sleutel​

Heeft u een Chevrolet sleutel waarbij de sleutel is afgebroken? Misschien laat uw behuizing defecten zien? Misschien begint uw sleutel defecten te vertonen? Wij kunnen in deze gevallen de omhulsel (behuizing) van uw sleutel vervangen. Mocht ons dit niet lukken? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe sleutel te laten maken.

Ook voor het vervangen van uw batterij kunt u bij Autosleutelbijmaken.nl terecht.  Het komt wel eens voor dat de sleutel is verlijmd. Helaas kunnen wij u dan niet helpen met het vervangen van de behuizing van uw Chevrolet sleutel. Vaak kunnen wij u dan wel voorzien van een hele nieuwe sleutel maar het overzetten van uw oude sleutel gaat in dit geval dan helaas niet. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om samen te mogelijkheden te bekijken.

Autosleutel-bijmaken-Chevrolet

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam