Autosleutel bijmaken

Logo-autosleutel-bijmaken

Subaru sleutel bijmaken

Wilt u een extra sleutel bij laten maken voor uw Subaru? Wij van Autosleutelbijmaken.nl kunnen dit snel en ook nog eens voordelig voor u verzorgen! Het bij laten maken van uw autosleutel was nog nooit makkelijk, u rijdt uw auto naar binnen en wacht daarna in onze fijne koffiehoek tot wij uw autosleutel hebben bij gemaakt.

Ook voor de juiste prijs gaat u naar Autosleutelbijmaken.nl; onze sleutels zijn van dezelfde kwaliteit als uw Subaru dealer en dat voor de helft van de prijs.

Een sleutel met afstandsbediening voor uw Subaru

Zoekt u een extra reservesleutel met afstandsbediening voor uw Subaru? Of alleen een extra transpondersleutel als reservesleutel? Als u uw auto alleen handmatig wilt openen en daarna starten dan is een transpondersleutel voldoende. 

Als u uw Subaru ook wilt kunnen openen en bedienen vanaf een afstand dan gaat u voor een sleutel met afstandsbediening. Met ons geavanceerde systeem kunnen we snel en veilig een Subaru sleutel met afstandsbediening voor u inprogrammeren. Wij zijn dan ook één van de de kleine groep bedrijven in Nederland gespecialiseerd in het bijmaken van autosleutels die u kunnen voorzien van een sleutel met afstandsbediening voor een Subaru.

Heeft u een transpondersleutel voor uw Subaru en wilt u hier toch graag een afstandsbediening bij? Wij kunnen deze voor u verzorgen. Samen bekijken we dan welke afstandsbediening het beste werkt voor uw auto, waarna onze gespecialiseerde medewerker deze op de juiste manier voor u in programmeert. Binnen 30 minuten bent u vaak weer op weg met uw Subaru met een sleutel met afstandsbediening waarmee u de auto kunt openen én starten.

De Subaru sleutels die wij bij kunnen maken

Voor heel veel merken maken of dupliceren wij autosleutels. De meeste soorten autosleutels hebben wij dan ook op voorraad, waaronder natuurlijk Subaru. Voor de volgende Subaru types maken wij autosleutels;

 • B9 Tribeca — 2005 / 2007
 • B9 Tribeca — 2007
 • Baja — 2005 / 2007
 • Forester — 1998 / 2003
 • Forester — 2004 / 2007
 • Forester — 2011
 • Impreza — 1996 / 2000
 • Impreza — 1998 / 2003
 • Impreza — 2008
 • Justy — 1996 / 2005
 •  Justy G3X — 2004
 • Legacy — 1996 / 1998
 • Legacy — 1998 / 2004
 • Legacy — 2004
 • Outback — 1996 / 1998
 • Outback — 1998 / 2004
 • Outback — 2004
 • Trezia — 2011
 • WRX — 2000
Subaru-sleutel-bijmaken

Het inprogrammeren van een Subaru sleutel

Heeft u een Subaru sleutel bij gekocht die niet of niet goed is ingeprogrammeerd? Of misschien werkt uw Subaru sleutel niet meer goed. Meestal is het dan nodig om de sleutel (opnieuw) te laten inprogrammeren. Wij werken alleen met gespecialiseerde medewerkers op het gebied van autosleutels en zij weten dan ook precies hoe ze uw sleutel in mogen programmeren.

Uw Subaru sleutel wordt door ons ingeprogrammeerd terwijl u wacht. Vaak kan dit al binnen een kwartier zodat u vliegensvlug weer buiten staat met een sleutel waarmee u uw Subaru kunt openen en deze kunt starten. Wij doen dit dagelijks voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om een Subaru Solterra, Subaru Forester, Subaru Outback of een Subaru XV wij kunnen een groot aantal Subaru autosleutels, met of zonder afstandsbediening voor u inleren.

De kosten voor het bijmaken van een Subaru autosleutel

Natuurlijk wilt u van te voren weten wat het bijmaken van een Subaru sleutel bij ons kost voordat u bij ons langskomt in de winkel. Soms gebeurd het dat we uw Subaru sleutel op locatie bij moeten maken omdat bijvoorbeeld uw sleutels kwijt bent. In dit geval zijn de kosten voor het bijmaken van een Seat sleutel vrijwel altijd €239,-. Voor dit bedrag komen wij op locatie om de afstandsbediening sleutel in te programmeren zodat u de auto weer snel volledig kunt gebruiken. 

Als u in de winkel langs voor het bij laten maken van een sleutel dan zijn onderstaande tarieven van toepassing.

Standaard transpondersleutel

Alfa Romeo transpondersleutel
€ 79,-

Sleutel met afstandsbediening

Alfa Romeo afstandsbedieningsleutel
€ 129,-

Smart key met keyless entry

Subaru-Keyless-Entry-Remote
€ 159,-

Zelfde kwaliteit als bij de Subaru dealer?

Als wij van Autosleutelbijmaken.nl de sleutels voor uw Subaru bijmaken, dan kunt u er van op aan dat uw sleutel van exact dezelfde kwaliteit is en op precies dezelfde manier wordt gedupliceerd zoals bij de dealer. Ook zijn wij vaak een stuk sneller als uw autodealer waar u vaak tot wel twee weken moet wachten op een nieuwe sleutel. Uw Subaru sleutel dupliceren wij voor u binnen een dag en voor de helft van de prijs én u kunt precies dezelfde kwaliteit verwachten als bij uw Subaru dealer.

U bent dus voor het bijmaken van een autosleutel niet alleen van uw dealer afhankelijk maar kunt ook bij Autosleutelbijmaken.nl terecht. Onze gespecialiseerde medewerkers worden wekelijks voorzien van het laatste nieuws op autosleutel gebied en weten dan ook precies hoe ze een autosleutel voor een Subaru moeten inprogrammeren. Dit doen we dagelijks en daardoor secuur, snel en zonder fratsen.

Autosleutel bijmaken met startonderbreking Keyline

U bent alle sleutels van uw Subaru kwijt

Als u alle sleutels van u Subaru bent verloren weet u misschien niet goed wat u moet doen. In deze stressvolle situatie kunt u het beste rustig blijven en contact opnemen met Autosleutelbijmaken.nl. In de meeste gevallen kunnen we u op locatie weer op weg helpen.
Met onze geavanceerde apparatuur komen we bij u langs en voorzien van een nieuwe sleutel.

 We hebben dan van u de mechanische sleutelcode nodig om u weer op weg te kunnen helpen. De mechanische sleutelcode is de unieke insnijding van uw Subaru sleutel waarmee u het portier kunt openen en het contact van uw Subaru kunt omdraaiden.

De auto starten kan hiermee nog niet maar we kunnen op deze manier wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. Om aan deze code te komen neemt u contact op met uw Subaru dealer en uzelf legitimeren. Zij kunnen dan de mechanische code voor u opzoeken en deze uitprinten zodat u deze weer aan ons door kunt geven. Zo kunnen wij een transponder en afstandsbediening al voor u inprogrammeren op locatie voor € 239,-.

De behuizing vervangen van uw Subaru sleutel?

Soms kan het sleutelblad van uw autosleutel los raken of werkt uw Subaru sleutel niet meer goed of misschien is uw sleutel afgebroken? Wij kunnen u helpen door de behuizing (het omhulsel) van uw autosleutel te vervangen. In sommige gevallen lukt dit niet meer omdat de sleutel te erg beschadigd is. Dan kunnen we u misschien helpen door de gehele sleutel te vervangen. Er is altijd wel een passende oplossing samen met u te vinden. Wilt u graag advies of samen de mogelijkheden doornemen? Wij helpen u graag, u bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar.

Subaru-sleutel-aan-het-inprogrammeren

Rotterdam Nesselande

Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam